Инфо

Како да нарачам

Погледнете го видеото со инструкции за онлајн нарачка

*Регистрирајте се со e-mail и лозинка

1.Изберете ги саканите производи и кликнете „Во кошничка“

2.Во горниот дел од страната(десно) се наоѓа вашата кошничка каде што може да ги прегледате производите кои сте ги додале доколку кликнете на „Види кошничка“. За да продолжите со купување кликнете „Продолжи со купување“

3.За да продолжите со нарачката кликнете „Продолжи кон плаќање“

4.Внесете ги вашите податоци за плаќање, кои се задолжителни и обележани со *. Доколку „Адресата за контакт“ и „Адресата за испорака“ не се исти, кликнете на квадратчето „Испорачај на друга адреса“ и внесете ги потребните информации. Сите ваши забелешки околу испораката на нарачката, Ве молиме внесете ги во „Забелешки за нарачката“

5.Треба да изберете „Начин на плаќање“.

6.За да продолжите со нарачката, прочитајте ги нашите услови, и доколку се согласувате кликнете „Ги прочитав и се согласувам со условите за користење на страната“

7.Кога сте готови со нарачката кликнете на „Направи нарачка“.

*Ќе добиете известување преку e-mail дека “Вашата нарачка е примена“. После извршеното плаќање на износот за нарачката на нашата сметка, ќе добиете e-mail дека “Вашата нарачка е комплетирана” и ќе Ви биде испратена во рок од 24-72 часа.