Имунобор Кидс 3+1

VGcaps(растителни капсули)

Имунобор Кидс е моќен имуностимулатор, создаден специјално за деца.

Количина
1,836.00 ден

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 150 денари.

Опис

IMUNOBOR®KIDS/ИМУНОБОР®КИДС

Моќен имуностимулатор специјално за деца

Што претставува Имунобор Кидс 3+1

Имунобор Кидс е моќен имуностимулатор, создаден специјално за деца.

Секоја капсула содржи висококвалитетни стандардизирани екстракти на Ехинацеа 40mg и Бета глукан 150mg.

Намена при
  • Инфекции – вирусни, бактериски и габични
  • За време и после антибиотска терапија
  • Често боледување
  • Бактериско носителство
  • Пред, за време и после боледување
  • Зараснување на рани
Дозирање
  • Кај деца над 8 год. 2х1 капсула дневно на гладно,
  • Кај деца над 12 години 3х1 капсула дневно на гладно.
  • Еден курс на прием е 12 недели.
Состав
Чување

На суво место, недостапно за деца, на температура под 25С.

Често поставувани прашања

Description

IMUNOBOR®KIDS/ИМУНОБОР®КИДС

Моќен имуностимулатор специјално за деца