ИМУНОБОР КИДС СИРУП

ѕyrup(сируп)

Имунобор Кидс Сируп е моќен имуностимулатор од природно потекло

Количина
612.00 ден

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 150 денари.

Опис

IMUNOBOR KIDS SYRUP®/ИМУНОБОР КИДС СИРУП®

ѕyrup(сируп)

Патентиран имуностимулатор за деца со вкус на природни шумски јагоди

 • Ја зголемува активноста на имуните клетки и нивната способност да убиваат бактерии и други микроорганизми.
 • Стимулира производство на имуни клетки.
 • Има директен антимикробен ефект врз редица микроорганизми.

Ја зголемува локалната имуна заштита на лигавиците на бронхијалните, цревните и уринарните патишта

Што претставува ИМУНОБОР КИДС СИРУП

Имунобор Кидс Сируп е моќен имуностимулатор од природно потекло. Една кафена лажичка (5ml) содржи 30mg високо пречистен (93%), микронизиран и патентиран Бета глукан. Пријатен вкус на природни шумски јагоди специјално за деца во форма на сируп

Намена при
 • Профилакса и симптоматска терапија кај инфекции – вирусни, бактериски и габични
 • После антибиотска терапија
 • Често боледување
 • Бактериско носителство
Дозирање
 • кај деца до 8 години – по 1 кафена лажичка (5ml) дневно на гладно,
 • кај деца над 8 години – по 2 кафени лажички (10ml) дневно на гладно

Се зема директно, или во пијалок. Препорачан период на употреба–минимум 3 месеци.

Добро да се промеша пред употреба.

Состав
Чување

На суво место, недостапно за деца на температура од 15С до 25С.

Често поставувани прашања

Description

IMUNOBOR KIDS SYRUP®/ИМУНОБОР КИДС СИРУП®

ѕyrup(сируп)

Патентиран имуностимулатор за деца со вкус на природни шумски јагоди

 • Ја зголемува активноста на имуните клетки и нивната способност да убиваат бактерии и други микроорганизми.
 • Стимулира производство на имуни клетки.
 • Има директен антимикробен ефект врз редица микроорганизми.

Ја зголемува локалната имуна заштита на лигавиците на бронхијалните, цревните и уринарните патишта