ОКОЛУТ КОМБИ

30 растителни капсули

За здрава ретина и добар вид.

Количина
528.00 ден

Бесплатна достава за сметка над 900 ден. Редовна цена 150 денари.

Опис

OCOLUT® COMBI/ ОКОЛУТ® КОМБИ

растителни капсули)
За здрава ретина и добар вид

Што претставува ОКОЛУТ КОМБИ

Околут Комби содржи комбинација од четири природни состојки – лутеин, зеаксантин, астаксантин и проантоцијанидин, кои што имаат докажан ефект на очното здравје. Го помага видот и функцијата на ретината, макулата и леќата на окото. Дејствува благопријатно на видниот анализатор при стареење и замор. Помага за одржување на острината на видот. Моќен антиоксидант за очи.

Секоја растителна капсула содржи лутеин 10mg, зеаксатин 750µg, астаксантин 2mg, проантоцијанидин 50mg.

Намена при
  • го помага видот и функцијата на ретината, макулата и леќата на окото

  • го помага крвоснабдувањето на ретината и мозокот

  • дејствува благопријатно на видниот анализатор при стареење и замор

  • помага за одржување на острината на видот

  • го помага адаптирањето на очите во темнина

  • моќен антиоксидант за очите

Дозирање
  • По 1 растителна капсула дневно, после јадење.

Да не се надминува препорачаната дневна доза.

Да не се користи како замена за разновидната исхрана.

Состав
Чување

На суво место, недостапно за деца, на температура под 25оС.

Често поставувани прашања

Description

OCOLUT® COMBI/ ОКОЛУТ® КОМБИ

растителни капсули)
За здрава ретина и добар вид